Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Сред красивата природа, сгушени в сърцето на Еленския балкан, на тихо и спокойно място в зеленина и тишина ще откриете Къщи за гости Кандафери 1 и Кандафери 2, които се намират в китното селце Мийковци, Еленски балкан.

Къща за гости Кандафери 1 е с уникален по рода си интериор, в който ще се насладите на уют, топлина и всички удобства на съвремието.

Общият капацитет на къщата е 14-16 души настанени в 4 двойни стаи и два апартамента. Всяко помещение е с телевизор, самостоятелен санитарен възел с козметика в баните и хавлии.

На разположение на гостите е зала за отдих и почивка, безплатен Wi-Fi интернет в цялата къща, вътрешен двор, лятна кухня, външно барбекю, чардак с гледка към връх Чумерна, механа с 25 места и напълно оборудвана кухня с посуда и електроуреди. Отоплението през зимата е с локално парно, а по време на престоя си гостите могат да се възползват и от масаж.

Кандафери 2 е комбинация от реновирана традиционна къща и нова сграда споделящи общ двор.

Общият капацитет за настаняване е 14-20 места. Разполага с просторна трапезария и оборудвана кухня, два апартамента, четири двойни стаи, външно барбекю, вътрешен двор. Всички стаи имат тераси с изглед към връх Чумерна, кът за сядане, телевизор, хавлии, самостоятелен санитарен възел, локално парно, безплатен Wi-Fi във всички помещения.