Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Къща „МИЛКАНА” се намира на 1км северно от центъра на гр.Габрово сред уникална природа и прекрасен панорамен изглед към Стара планина.
Къща”Милкана” е подходяща за семейни тържества, отдих, тийм билдинг, семинари и др. Разполага с капацитет от 20 души - 6 стаи с по 2 легла и 4 стаи с големи двойни спални-всяка с отделен санитарен възел, интернет/cable/wireless/, сателитна телевизия, централно отопление,парна баня,басейн и безплатен паркинг. Притежава голяма трапезария за около 30 човека, просторна покрита тераса, голям затревен двор с цветна градина,озвучителна и видео апаратура за дискотека и караоке.В цената за нощувка е влючена закуска, а по желание на клиента се предлага обяд и вечеря.
Градът открай време се слави с пестеливостта и остроумието на своите обитатели, поради което тук се намира единственият в света Дом на хумора и сатирата. В Габрово се намира уникалният по рода си музей на открито- Архитектурно-етнографски комплекс „Етър“ .
В непосредствена близост до къща „Милкана” се намира габровският зоопарк, където могат да се видят различни видове екзотични животни, както и астрономическа обсерватория-планетариум, където могат да се извършват наблюдения на Слънце, Луна, планети и др.
Само на 2км. по път с живописни завои се достига до местността Градище.
От там започва екопътека „Римския път”.Трасето на пътеката минава през равна гориста местност по стар Римски път, който съществува от началото на IVв.и достига до с.Боженци. Преходът е около 5 км.