Регистрация
Повече опции

Вила "Пандевски"

  • Смолян кв. Устово, ул. "Мико Иванов" (Вилна зона "Рупцово" - пътят за село Стража)
  • +359 878 514 634; +359 878 275 115
  • Илия Пандевски
  • 12 - 24лв, OB - само нощувка

Изпратете запитване за резервация

Вижте обекта на картата

Вижте маршрута до този обект

Условия и екстри

Допълнителна информация

Вила "Пандевски" се намира в централни Родопи, в непосредствена близост до гр. Смолян. Разположена на разстояние от около 10км. от центъра на града и около 1,5км. от кв. Устово, ул. "Мико Иванов" (Вилна зона "Рупцово" - пътят за село Стража) и на височина от над 1100м. надм. равнище, правят посещението Ви, изключително приятелно и топло, оставяйки незабравим спомен от една добра, уютна и спокойна обстановка.

Вила "Пандевски" разполага с четири спални помещения, разпределени в стаи за настаняване по двама, трима или от семеен тип, като легловата база е с капацитет от 11 места. Холът е обособен с камина и тераса, и заедно със своите 12 места, създава допълнителен уют и приятна атмосфера, като едновременно с това, дава възможност за разширение на легловата база с до 4 места.

В приземния си етаж, вила "Пандевски", предоставя за ползуване на гостите си прохладна и приветлива механа, подходяща за всякакъв тип празнични мероприятия и събития, обособена и оборудвана с кухня за готвене, бар и барбекю.
Верандата, големите две тераси, водни каскади, шадраван, кладенец, чешми, барбекютата, камината с пещ, създадени с творчески усет и завидна майсторска неподправеност, наред с несравнимата природна красота, Ви потапят в едно цветно усещане и неусетно Ви тласкат към завидно добро настроение, желание за прекомерно и приятно изживяване на открито.