Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Къщи за гости Илиеви
Заети за Нова Година
Оферта - 2023г.
делничен или уикенд пакет за къщи - не по-малко от 2 нощи
къща с две спални - 460 лв. - по 230 лв. на нощ
къща с три спални - 500 лв. - по 250 лв. на нощ

Наблизо, в самия курорт Цигов чарк, има магазини, атракциони и заведения за хранене.
Районът предоставя възможности за риболов, лов, екотуризъм, конна езда, посещение на исторически забележителности.


Прекрасно място за почивка със семейство и приятели сред природата,предлагаме басейн за летният сезон. С луксозен интериор, двор и дървени баварски маси за ваше пълно разтоварване. Къщите са категоризирани с една звезда и разполагат с всичко необходимо за една пълноценна почивка. Къщите са разположени над язовир Батак. Чистият въздух и спокойната обстановка гарантират лечебно профилактичен ефект. Близостта на язовира дава уникални възможности за риболов и водни спортове. Множеството горски пътеки ще ви заведат до прекрасни гледки.

За вашата почивка в Къщи за гости Илиеви разполагат с три къщи с по две спални и една къща с три спални. Къщите имат самостоятелни бани към спалните, големи тераси с изглед към язовир Батак и големи самостоятелни помещения включващи: хол с камина, трапезария, модерно обзаведена кухня с плазмен телевизор. Всяка къща има дворче с външна баварска маса на верандата и барбекю за да прекарате времето си на вън.

Насладете се на Вашата почивка при нас и ще се върнете заредени с положителни емоции за новите си начинания!

РЕЗЕРВАЦИИ И НАСТАНЯВАНЕ

Стандартното време за настаняване е от 14:00 до 16:30 часа

напускане - до 12:00 часа.

Резервацията се счита за потвърдена при капариране на 50% от общата сума,остатъкът се доплаща на място при настаняването.
При невъзможност за ползване на услугата сумата не се възстановява на клиета.

ОСТАТЪКЪТ ОТ СУМАТА СЕ ЗАПЛАЩА ПРИ НАСТАНЯВАНЕТО. За промоционалните оферти се заплаща 100% както и за резервации от една нощувка.Сумата не се възстановява при невъзможност за ползване на услугата.

Автоматично анулиране на резервацията при не преведено капаро в 3 дневен срок от деня на резервацията ,ако изрично не е уговорено друго.

Домашните любимци са добре дошли с предварителна уговорка