Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

СТАИ за гости „НАТАЛИ”
Първи етаж от къща в центъра на гр. Тетевен, разположена на тиха улица, с прекрасен изглед към символа на града – връх Петрахиля (Слънчев камък) предлага чудесни условия за почивка.
Етажът е със самостоятелен вход . Разполага с три стаи – дневна с ъглова гарнитура, спалня, стая с три легла (едното персон и половина и две единични) и тераса и баня с тоалетна. Дневната е с кухненски бокс, оборудван за самостоятелно приготвяне на храна. Ъгловата гарнитура е с функция за сън (двама души). Във всяка стая има телевизор.
Удобства: хладилник, печка мултифункция, пералня, ютия, Wi-Fi, интернет, телевизори, градина.
В близост до къщата се намират ресторанти с традиционна българска и европейска кухня. Възможност за ползване басейн на хотел, намиращ се наблизо.
От центъра на града тръгват екопътеки към красиви местности: екопътека „Под пръските на водопада”, Екопътека „Опасният зъб”, Екопътека „Острич”. В околностите на града се намират Гложенският манактир „Свети Георги Победоносец”, лобното място на Георги Бенковски в местността Костина и др.
Възможност за осигуряване на водач до хижи на близките върхове – Вежен, Бенковски, Васильов и др.
Възможност за организиране на игри, пейнтбол, VIA FERRATA, посещение на пещера „Съева дупка”, Въжен парк „Адреналин”, риболов.
Брой наематели: 5+2

Цени:
двойна стая – 30,00 лв.
стая с три легла – 45,00 лв.
апартамент - 65,00 лв.
самостоятелна стая – 20,00 лв.