Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

„Къщата с чешмата“ е реставрирана стара двуетажна къща, типична за село Триград. Подходяща е за настаняване на 9 души в три двойни и една тройна стаи, обзаведени с удобни легла и функционални мебели. Във всяка стая има климатик. Тоалетните и баните са с общо ползване – на всеки етаж.
Терасата е с панорамен изглед към селото и с прекрасна гледка към Родопите.
На разположение на гостите са всекидневна със сателитна телевизия и климатик, напълно оборудван кухненски бокс и външен кът за барбекю, подходящ за прохладните летни вечери, където всеки желаещ може да осъществи кулинарните си фантазии! Къщата е заобиколена от дворче с китна градинка.
През всеки годишен сезон гостите имат възможност за вълнуващи екскурзии и разходки по разнообразни еко пътеки, водещи към село Ягодина, село Водни пад, село Кестен, към местността Чаирите, Пияната гора и резерват „Старата гора – Шабаница“. Може да се правят слънчеви бани, да се отиде на риболов или на пикник през горещите летни дни.
Най-посещаваните забележителности в района са пещерите „Дяволското гърло“, Харамийската и Ягодинската, Музея на мечката.
Близо до селото има конна база, където се организират еднодневни или многодневни походи. Също така има възможност за наемане и преходи с ATV или джип.
Сред очарованието на Триградските скали, с типичните за селото спокойствие и тишина, „Къщата с чешмата“ е подходящо място за почивка и семейни ваканции.

За повече информация посетете нашия сайт: www.3grad.com


Най-близките забележителности до къща за гости „Къщата с чешмата“ село Триград


Оферти за почивка от къща за гости „Къщата с чешмата“ село Триград