Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Село Косово е неочаквана изненада - съхранено възрожденско селце, сгушено в Родопите, недалече от Нареченски бани. Идеалното място да избягате далече от цивилизацията и да се отдадете на пълна почивка, тишина и спокойствие. Старите кирпичени къщи с каменни покриви, калдъръмените улици, сенчестите гори и бистри потоци съживяват атмосферата на предишните векове и пренасят в света на миналото.
"Косовските къщи" - Хаджийската, Гаватовската и Елиновската - са грижливо възстановени от опитни в старинните конструкции родопски майстори. Посрещат гостите си с битова атмосфера, шарени черги, резбовани тавани и всички удобства на съвремието ни - телевизия, безжичен интернет, бани във всички стаи и барбекю кътове. Ресторантът събира 40-50 човека, колкото са и местата за настаняване в "Косовските къщи" и предлага вкусни родопски специалитети.
Чудесен избор, както за семейна почивка или романтично бягство, така и за тиймбилдинг, семинари, семейни и фирмени тържества. Предразполага към творческо вдъхновение, нестандартни идеи и очарова чуждестранните гости.
На не повече от час път с кола са Бачковския манастир, Кръстова гора, Чудните мостове, Белинташ и др. За любителите на природата, много добър избор са маркираните пешеходни маршрути из околните красоти. С удоволствие помагаме на гостите си да организират идеалната почивка, според желанията си. С предварително съгласуване, ще ви предложим и приготвяне на чеверме с крехко планинско агне, жива музика с гласовете на Родопите, пикник сред природата или специално меню.


Оферти за почивка от Косовските къщи