Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Изкуството е нашият почерк!
Бъдете наши гости в Хотел Каза Арт***!
Ние не предлагаме нощувки, ние предлагаме емоции!
Новият Хотел Каза Арт до Троянския манастир дефинира по един различен начин удоволствието от уикенд и почивка. Арт хотелът е уникален по своята концепция, замисъл и изпълнение - симбиоза от изкуство, интериор, природа и фантастична кулинария.
Тематичните стаи на Хотел Каза Арт са вдъхновени от основните сили във вселената – Море, Земя , Слънце, Луна, Въздух, Вятър, Любов. Всяка една е обзаведена с различен интериор и артистични мебели допълващи тематиката.
С Артхотел Каза Арт собствениците Биляна Милушева и Пламен Петров създават един необикновен шоурум за своите мебели. Под марката Каза Арт Интериор двамата творци изработват мебели-уникати с дълбоко емоционално съдържание. Мебелите с изключително високо качество на изработка се радват на голям успех както в България така и извън пределите на страната ни.
За гостите на арт хотел Каза Арт Биляна Милушева предлага безплатна интериорна консултация с предварително записване. Желателно е да се подготвят снимки и размери от помещенията.
Защо тук? Хотел Каза Арт се грижи и за по-различната почивка на своите гости. Тук предлагаме интересни уъркшопи по керамика, стъклопис, изработка на бижута и готварство. Предлагаме с предварително записване разходки по леки и по-тежки планински маршрути. Организираме периодично тематични вечери с пасваща програма, съответни тематични ястия и кореспондиращи вина към тях.
В ресторанта на арт хотел Каза Арт гостите могат да избират между традиционна и модерна кулинария. Вкусни старобългарски рецепти и ястия с духа на планината се приготвят в българското традиционно меню. С тематичното гурме меню на Каза Арт ентусиазираната собственичка Биляна Милушева създава единствено по рода си модерно меню, което интерпретира тематичните помещения на хотела. Рецептите тук са авторски идеи на Биляна и нейният готварски екип - интерпретации на различни екзотични и европейски кухни, които Биляна е събирала по време на многобройните си пътешествия из целия свят.
Авторската Винена листа на арт хотел Каза Арт е съобразена с философията на арт хотел Каза Арт.Тук ще имате възможност да се насладите на подбрани вина от български изби, спечелили български и интернационални отличия.
Винената листа на Каза Арт съдържа млади и свежи, елегантни и интелектуални вина. При червените вина създадохме и категория от избрани селекции.
Радваме се заедно с Вас да изградим една различна индивидуална винена култура в различния индивидуален хотел Каза Арт!
Грижим сe и за най - важните същества за нас - децата ни. В детския кът на Артхотел КАЗА АРТ ги очакват играчки, игри, различни материали за рисуване, ръкоделие и много други приключения.
За децата създадохме освен това интересни образователни забавления като уъркшопи по рисуване, керамика, дърворезба, стъклопис, разходка до селска къща.

Хотел Каза Арт е Вашето преживяване да бъдете различни и неповторими! Ние не продаваме нощувки, ние предлагаме емоции!





Оферти за почивка от Каза Арт