Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Искате да избягате от забързания градски живот и да отидете на красиво и спокойно място, където никой не може да Ви намери? Добре дошли при Георги и Катя в с. Беломъжите. Гостоприемните хазяи ще Ви посрещнат в ремонтираната си Възрожденска къща, сгушена в полите на Стара планина, далеч от шумни хотели и препълнени ресторанти. Целият втори етаж е напълно ремонтиран, обзаведен както следва:
Спалня 1 със собствена баня/WC: двойно легло, единично легло, разтегаемо детско легло, шкаф, гардероб, нощни шкафчета. Цена за стаята на вечер: 50 лв;
Спалня 2 с баня/WC в коридора: двойно легло, единично легло, нощни шкафчета. Цена за стаята на вечер: 40 лв;
Спалня 3 с баня/WC в коридора: 2 единични легла, шкаф. Цена за стаята на вечер: 40 лв;
Дворът на къщата е на разположение на гостите за пълноценна почивка. В селото няма магазин и ресторант, удобно е да се носят продукти, като може да се ползва кухня. При уговорка с хaзяите може да се подсигури закуска. Възможност за наемане на цялата къща – цена 150 лв, като на първия етаж се ползва кухня и стая с камина. При наемане само на стая – хазяите ще останат на първия етаж, който е с отделен вход.
Селото не е далеч от градовете Дряново и Габрово – около 10 мин с кола. В селото има няколко къщи с традиционна, българска архитектура и 5 човека постоянни жители. На 6 км. от Царева ливада, където има кафенета, магазини, доктор, автобус и ЖП транспорт. Село Боженци е само на няколко километра.
За връзка с нас, моля обадете се на Георги: 0897 882558