Регистрация
Повече опции

Оферта от

Направи запитване Информация за обекта

Пакет за 8-ми Декември в ТРЯВНА: център, Wi-Fi...


Пакет за 8-ми Декември в ТРЯВНА: център, Wi-Fi...


Две НОЩУВКИ и Празничен куверт с вкусна храна и жива музика само за 75,00 лв на човек! За 3-та нощувка доплащате само 10 лева. Празнувай Студентския си празник в ЦЕНТЪРА на романтична ТРЯВНА.
В самостоятелни стаи 2* в Хаджи МИНЧОВАТА къща получавате безплатен високоскоростен Wi-Fi Ethernet, осигурен паркинг и пързалка в близост до къщата /шейните безплатно/. Спални и единични легла, хладилници, климатици, TV, WC, гардероби, картини, кърпи за баня, сапуни,...кухня, тераса, пералня, ютия, сешоар... двор, барбекю... В близост: Топли закуски приготвени на място, закусвалня и денонощен магазин. На територията на къщата от домашните любимци се допуска само куче-водач. ВСИЧКО Е ВАЖНО! Изберете за осми Декември ТРЯВНА! ....спокойна атмосфера с персонал, който предлага на гостите си дискретност, лично отношение и грижа! ...механи, търговска улица, супермаркет, архитектурно-историческия комплекс и музеи, емблематичната Часовникова кула и улицата на занаятите, еко-пътеки… Нашите гости имат възможността бързо и лесно да разгледат всички културни и исторически забележителности в ТРЯВНА и околността. ...едно незабравимо изживяване на перфектно място за отдих и почивка с вечери далеч от ежедневието! Добри цени - отлично обслужване! Всеки от вас ще остане доволен от избора за Празничната нощ на Студентския ви празник:
Стартер; Салата; Топло предястие; Основно ястие; Десерт; Ракия Бургас 63 (50 ml) или Уиски Балантайнс (50 ml); Чаша бяло или червено наливно вино (200 ml); Бутилка минерална вода (330 ml),Бутилка продукт на Кока Кола (250 ml) или Сок Капи (250 ml); Шампанско и изненади.
Можете да изберете вегетариански куверт, а има и достатъчно вегетариански кулинарни предложения, които ще могат да бъдат поръчани на място./
ТРЯВНА е сгушена в полите на централна Стара планина. Климатът е мек. В района няма снегонавявания поради безветрието, което е типично за Тревненската долина. Зимата е със сняг, който е за радост на туристите но пътищата винаги са проходими.
За празници резервациите се предплащат 100% по банков път.
Бонус: -10% за предплатена резервация до 10 Ноември.
Нашите Гости остават наши приятели!
/За делнични дни цената за нощувка на човек е от 8,00 до 15,00 лева, в зависимост от сезона и броя на нощувките. Настаняване по всяко време на денонощието – 365 дни в годината. Току що намерихте подходящо място за спокойни нощи както за туристи, така и за делови гости на ТРЯВНА./
Разстояния: Варна - 260 км; София - 220 км; Бургас – 200; Пловдив – 160; Русе – 150.
За удобство на нашите гости, които пристигате с влак или автобус, автомобил на Хаджи МИНЧОВАТА къща Ви посреща и подсигурява безплатен трансфер.
Само посочете Вашите изисквания и... всички са доволни! Предлагат се и почасови нощувки.
Резервирайте сега и купона ще е номер едно! Лесно е! Обади се на 0888 79 19 19
Повече за нас вижте в сайта ни: http://www.scraft.net/villa/
https://www.facebook.com/Tryavna-602946219787035/?fref=ts
Чувствайте се Важни гости!®

Всички оферти от Хаджи МИНЧОВАТА къща

Всички оферти за Студенстки празник