Регистрация
Повече опции

Оферта от

Направи запитване Информация за обекта

ПАКЕТ за Нова година в ТРЯВНА - ЦЕНТЪР!


ПАКЕТ за Нова година в ТРЯВНА - ЦЕНТЪР!


Вкусна храна, жива музика, 3/три нощувки в уют и празничен Новогодишен куверт са включени в пакет от 195 лв /на човек/! Кухня, хладилници, климатици, TVкабел, безплатен Wi-Fi Ethernet, гардероб, картини, кърпи за баня, сапуни, WC, пералня, ютия, сешоар, двор, барбекю...Осигурен паркинг.
Предлагаме и СУПЕР ЦЕНА за комбинирана невероятна Коледа и Нова Година в приказна и снежна ТРЯВНА :
С включени 2 куверта: за Коледната и Новогодишната нощи предлагаме:
ПАКЕТ от 9 нощувки:
За възрастни: 295 лева /на човек/
За деца: до 2 години- безплатно; до 8 години - 150 лева със самостоятелно легло.
/Възможен е пакет за деца без включване на Новогодишен куверт, но без осигурено място ./
Скъпи приятели,
Комбинирайте част от своя ОТПУСК с официалните почивни дни, и ще постигнете една дълга 9 -дневна ваканция , за да посрещнете НОВАТА ГОДИНА в много уют и стил, с настроение и уникални кулинарни предложения!
Меню за НОВОГОДИШНИЯ КУВЕРТ: Стартер; Салата; Студено предястие; Топло предястие; Основно ястие; Десерт; Плодове (300 гр.); Баница с късмети (100 гр.); Ракия Бургас 63 (50 ml) или Уиски Балантайнс (50 ml); Чаша бяло или червено наливно вино (200 ml); Бутилка минерална вода (330 ml), Бутилка продукт на Кока Кола (250 ml) или Сок Капи (250 ml); Шампанско;
Пакетът с Вегетариански куверт е намален с 35,00 лв., а има и достатъчно вегетариански кулинарни предложения, които ще могат да бъдат поръчани на място. В Празничната Новогодишна нощ всеки има право на избор!
Разгледайте почивните дни. Помислете и комбинирайте делничните с празничните дни и добавете само няколко от вашата отпуска за да получите една дълга почивка за Новата 2017 година. Празнувай НОВА ГОДИНА в приказна ТРЯВНА с отпуснато сърце. Избери Ваканция с НОЩУВКИ в самостоятелни стаи - 2* при нас, в Хаджи МИНЧОВАТА къща, на спокойна улица и само на 7 минути пешеходно разстояние от ТОП центъра на града! Настаняване - по всяко време на денонощието: седем дни в седмицата. Можете да наемете стая, цялата къща или апартамент за 3 семейства на самостоятелен етаж с кухня, тераса, със спалня или единични легла. Отлично обслужване на добри цени! До къщата 300 метра пързалка /шейните безплатно/. Еко-пътеки….Работим и с групи. В близост до къщата закусвалня и денонощен магазин. На територията на къщата не са разрешени домашни любимци.
ТРЯВНА е сгушена в полите на централна Стара планина. Климатът е мек а безветрието е типично за Тревненската долина. Зимата е със сняг, който радва туристите в града. Пътищата винаги са проходими, защото няма снегонавяване. До ТРЯВНА се стига през: Велико Търново, Габрово или Вонеща вода /Хаин Боаз/ ...едно незабравимо изживяване на перфектно място за отдих и почивка! Вечери далеч от ежедневието! ВСИЧКО Е ВАЖНО! ....спокойна атмосфера с персонал, който предлага на гостите си дискретност, лично отношение и грижа!
Къщата е в близост до: Гора, ЖП гара и Автогара Трявна, механи, търговска улица, най-големият супермаркет, места за хранене, Архитектурно историческия комплекс и улицата на занаятите с музеите. Нашите гости имат възможността бързо и лесно да разгледат всички културни и исторически забележителности в Трявна и околността - църкви, археологически и исторически паметници.
Разстояния: Варна - 260 км; София - 220 км; Бургас – 200; Пловдив – 160; Русе – 150.
За удобство на нашите гости, които пристигат с влак или автобус: Безплатно посрещане и трансфер с автомобил на Хаджи МИНЧОВАТА къща. /За делнични дни цената за нощувка на човек е от 8,00 до 15,00 лева, в зависимост от сезона и броя на нощувките/. Настаняване по всяко време на денонощието – 365 дни в годината. Хаджи МИНЧОВАТА къща със своите самостоятелни стаи 2* е подходящо място, както за туристи, така и за делови гости на ТРЯВНА.
Нашите Гости остават наши приятели! Само посочете Вашите изисквания...и всички са доволни!
Резервирайте сега! Лесно е: +359 888 79 1919
Повече за нас вижте в сайта ни: http://www.scraft.net/villa/
или
във Фейсбук: https://www.facebook.com/Tryavna-602946219787035/?fref=ts

Чувствайте се Важни гости!®

Всички оферти от Хаджи МИНЧОВАТА къща

Всички оферти за Нова Година