Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Хотел Чинар – гр. Хисаря е подходящо място за провеждане на семинари, конференции, тиймбилдинги, обучения, фирмени събития и празненства, семейни тържества, юбилеи, сватби, частни партита и др.

• Хотелът е луксозно и стилно обзаведен и целогодишно предлага на гостите си възможности за: СПА туризъм, бизнес срещи, семинари, корпоративни мероприятия, обиколен и познавателен туризъм.
o На място гостите биха могли да разнообразят престоя си с ползване на СПА процедури, интернет игри, фитнес, велосипеди, разходка пеша и с кола до исторически забележителности в района. В близост до хотела – баскетболно игрище и тенис на корт, модерен спортен комплекс за конна езда.
• ИНТЕРИОР - Уникално дизайнерско решение, елегантен интериор с индивидуалност. Мебели със собствен стил и с качество, достойно и за най-взискателните. Естествената топлота и благородството на дървото, изваяно в нежни форми от ръчно изработени елементи (дърворезба, инкрустация, позлата), пораждат уютна атмосфера, която те кара да се чувстваш привилегирован.
• SPA ХОТЕЛ ЧИНАР разполага с 14 просторни с две отделни легла или голямо общо легло; 4 апартамента лукс и 3 ВИП апартаменти, 1 студио. Всички са луксозно и стилно обзаведени, оборудвани са с климатици, кабелна TV, безжичен интернет, директен телефон, мини бар, сешоар, рум сървис, вана в баните, халати. Лукс апартаментите са с хол, спалня и баня с вана. ВИП апартаментите са оборудвани с 2 бани, едната – с джакузи. Може да бъде предоставено бебешко креватче или разтегателно легло при предварителна заявка. Някои от стаите и всички апартаменти са обзаведени с дивани, които при нужда се разтягат и се предлагат като допълнителни легла.
• За децата нощувката е безплатна!
• Ресторантът в хотел Чинар е уютен и просторен с луксозна обстановка, любезно и гостоприемно обслужване, първокласна кухня, качествени елитни вина и напитки.
Неповторимото и уникално изпълнение на цялостното декориране и обзавеждане на ресторанта ще Ви накара да усетите нежност, топлина и спокойствие.
В студените зимни вечери камината внася допълнителен уют.
Менюто е богато, включва традиционна българска кухня, ястия от европейската и азиатската кухня, разнообразни предястия и салати, пресни меса на скара, вкусни десерти, приготвени на място, квалитетни вина от декларирани географски райони, а по заявка - домашни пити, баници и тутманици, агне по гергьовски, пълнено прасенце и мн. др.
Тук ще намерите Вашето кътче за приятен и спокоен разговор с колеги и приятели, за провеждане на бизнес срещи, ще изживеете весели мигове от организираните частни партита.