Регистрация
Повече опции

Оферта от

Направи запитване Информация за обекта

Ски почивка в Рила на половин цена в семеен хотел "Еделвайс" в с. Говедарци!


Ски почивка в Рила на половин цена в семеен хотел "Еделвайс" в с. Говедарци!


Зимна ски почивка на планина на цена 25лв. на човек включваща нощувка + закуска + вечеря!! Семеен хотел "Еделвайс" предлага стаи със собствен санитарен възел, кабелна телевизия, WI-FI,сешоар.Семеен хотел "Еделвайс" не предлага възможност за самостоятелно приготвяне на храна от гостите.

На разположение на гостите е бистро Еделвайс, което предлага на гостите си вкусна и разнообразна кухня. За тези които искат да се поглезят и релаксират, хотелът предлага и масажи на достъпни цени.

Заповядайте да се насладите на красивата природа. Село Говедарци е удобен изходен пункт за много туристически маршрути. В близост са зимните курурти Мальовица (12км) и Боровец (13км), които предлагат отлични условия за ски.

Най-достъпният път за селото е от Самоков (13 км) през село Маджаре (1 км) асфалтов път, но може да се достигне и от Сапарева баня през курорта Паничище по черен път с високопроходим автомобил. Селото се намира в предпарковата зона на Националния парк Рила, по поречието на река Черни Искър. Разположено в Говедарската котловина на 1157 м надморска височина, то има умерено-континентален климат с минимална януарска температура -33,6° C и максимална юлска +30,3° C. Сняг има средно през 160 дни от годината, а през зимата снежната покривка е над 120 см.

Всички оферти от Семеен хотел "Еделвайс"

Няма намерени резултати.

Всички оферти за Други