Регистрация
Повече опции

Оферта от

Направи запитване Информация за обекта

Цяла къща


Цяла къща


Големи намаления до 30% за 2, 3 или повече нощувки.
За резервация и повече информация тел: 0878 227 109

"Траянова къща" предлага на своите гости БЕЗПЛАТНО:
Открит басейн, Барбекю, Паркинг, Wi-Fi, както и напълно оборудвана лятна кухня, за вечери и забавления(при ползване на промо пакет, за готвене се доплаща).
Къщата разполага с голяма тераса/чердак/ с изглед към центъра на града и балкана - подходящ за отдих и приятелска раздумка. Тук може да се насладите на тишината и спокойствието, създадени от каменните зидове, сенчестия кладенец, китната леха и зиданата чешма. Докоснете се до възрожденския бит и култура, до уюта на копривщенския дом и кристалната чистота на балканския въздух.
Старият копривщенския стил е запазен в интериора на стаите и рисуваните им стени. Особен чар придават автентичните трикраките столчета, малките масички и пъстрите копривщенски пътеки.

Местоположение:
"Траянова къща" се намира в идеалния център на града, в близост до най-посещаваните забележителности - Къща-музей "Тодор Каблешков"- 50м., църквата "Света Богородица" -30м., Къща музей "Димчо Дебелянов" - 30м., Галерия "Палавееви къщи" -30м., Къща музей "Ослекова" -30м., площад "20- Април" -50м., Мемориален паметник "Костница"- 50м.

Къщата е паметник на културата със съхранена възрожденска архитектура. Предпочитано място е за семейни и индивидуални почивки, подходяща за бизнес срещи и мероприятия в спокойна работна атмосфера.

Леглова база:
"Траянова къща" разполага двойни и тройни стаи на втория етаж с общ капацитет от 9 легла. Всяко от помещенията е със собствен санитарен възел, кабелна телевизия и достъп до интернет.

Всички оферти от Траянова къща

Няма намерени резултати.

Всички оферти за Други