Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Вилно селище "Петлино" е разположено в полите на Родопите сред невероятна природа и изглед към град Кърджали и околностите.

До комплекса се достига по асфалтов път, а самото строителството е в традиционен страробългарски стил с естествен камък и дърво.

Комплексът е от затворен тип и се състои се от двуетажни еднофамилни къщи със собствени паркоместа и дворове , сред които е разположен плувен басейн за деца и възрастни.

Къщите са двуетажни и напълно обзаведени: на първия етаж е разположена кухня-дневна. с вградени ел. уреди:фурна с керамичен плот, хладилник, абсорбатор, миялна машина, кафе машина, вградена камина с камера DEVILLE, луксозна кожена холова гарнитура /разтегателна/, маса за хранене и 42' LCD телевизор. За удобство на гостите на първия етаж има допълнителна баня с тоалетна и голяма веранда с маса и столове.
На втория етаж са разположени две стаи със собствени бани и тераса към всяка една от тях. Едната стая разполага с три единични легла, а втората със спалня. Всяка стая разполага с климатик. Пълният капацитет на всяка вила е 7 човека: 2-ма на първи етаж и 5-ма на втори.