Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Комплекс Болярка се намира на брега на язовир Кърджали, в местността Главатарци - едно от най-красивите кътчета на Родопите.

Вилен комплекс Болярка дава възможност да изберете да осъществите Вашата мечта за почивка през уикенда или една ваканция далеч от задушния град, в прекрасна вила, разположена в райско кътче от Родопите - местността Главатарци, на брега на язовир Кърджали.

Вилен комплекс Болярка се състои от 5 двуетажни и 2 четириетажни напълно самостоятелни вили. Двуетажните вили разполагат с 2 спални, като към всяка има и самостоятелен санитарен възел с баня, дневна стая с камина и отделна тоалетна на първият етаж. Кухнята е напълно оборудвана, с електроуреди. Тя дава възможност за самостоятелни приготовления и съхранения на храни и напитки за по-дълъг престой.

Разтегателната холова гарнитура прави възможно използването на дневната за допълнителни гости или деца.

Двете тераси /на първи и втори етаж/ позволяват на гостите да се наслаждават на невероятната природа на източните Родопи съчетана с неповторимото излъчване на язовир Кърджали. За удобството на клиентите зад всяка къща има и паркоместа за автомобили както и самостоятелен двор за игри и празненства. Четириетажните вили разполагат с 4 спални /на втори и трети етаж/, като към всяка има тераса и самостоятелен санитарен възел с баня.

Дневната се намира на първия етаж и обзавеждането и се състои от камина, трапезна маса за 6 души. Тя е напълно оборудвана с електроуреди, кухня, даваща възможност за самостоятелни приготовления и съхранения на храни и напитки за по-дълъг престой.

Отделният санитарен възел с баня и разтегателната холова гарнитура прави възможно използването на дневната стая за допълнителни гости или деца.

В приземния етаж къщите разполагат със сауна, душ кабина и кът с фитнес уреди.