Регистрация
Повече опции

Оферта от

Направи запитване Информация за обекта

ВИЛА ЕЛИЦА-ПАМПОРОВО


ВИЛА ЕЛИЦА-ПАМПОРОВО


НАМИРАМЕ СЕ В СЪРЦЕТО НА РОДОПИТЕ.

НАШАТА ВИЛА ...
СЪСТОИ СЕ ОТ САМОСТОЯТЕЛЕНА И БОГАТО ОЗЕЛЕНЕНА ЗОНА И 3 –ЕТАЖНА УЮТНА СГРАДА С КАМИНА, 3 ДВОЙНИ СТАИ, ВСЯКА ОТ КОИТО СЪС САНИТАРЕН ВЪЗЕЛ И НЕПРИНУДЕНА ОБСТАНОВКА, ПАРКИНГ.
МЯСТОТО Е ПОДХОДЯЩО ЗА МАЛКИ ПРИЯТЕЛСКИ КОМПАНИИ И СЕМЕЙНИ ПРАЗНЕНСТВА; НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА ГОСТИТЕ Е СЪВРЕМЕННО ОБЗАВЕДЕНА КУХНЯ С ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ УДОБСТВА, ХОЛ И ТРАПЕЗАРИЯ ЗА ПРАЗНЕНСТВА.

ЕДНО НЕОБИКНОВЕНО ПРЕЖИВЯВАНЕ , СЪЧЕТАНО С БЛАГОПРИЯТНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА АТМОСФЕРАТА...
ДЕНЕМ ПОЧИВКАТА Е СРЕД ПРИРОДАТА, А НОЩЕМ МОЖЕ ДА СЕ НАСЛАДИТЕ НА УНИКАЛНА ТИШИНА, НАРУШЕНА САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ НЕВЕРОЯТНИТЕ ЗВУЦИ И ПРИПЯВАНИЯТА НА РЕДКИ ПТИЦИ И ЖИВОТНИ, КОИТО СЪЗДАВАТ УСЕЩАНЕ ЗА НЕПРИКОСНОВЕНОСТ И ОТКЪСНАТОСТ ОТ ЧОВЕШКОТО ПРИСЪСТВИЕ.
ГЛЕДКАТА ОТ ТЕРАСИТЕ Е НЕОПИСУЕМА И НЕОБЯТНА. А ВЪЗДУХЪТ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СВЕЖ, ЧИСТ И АРОМАТЕН. КАЗВАТ, ЧЕ ПРИРОДНИТЕ ОСОБЕНОСТИ НА МЕСТНОСТТА ДОПРИНАСЯТ ЗА БЛАГОПРИЯТНОТО ВЛИЯНИЕ В/У СЪСТОЯНИЕТО НА ХОРА С ПРОБЛЕМИ ОТ БРОНХИАЛЕН ИЛИ АСМАТИЧЕН Х-Р .
ТОВА Е ОТ НАС , А ОСТАНАЛОТО НА МЯСТО ТУК В НАШЕТО ПРИЯТНО КЪТЧЕ ЗА ОТДИХ, КЪДЕТО САМО В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ И ПОЧУВСТВАТЕ НЕПОВТОРИМОТО ПРЕЖИВЯВАНЕ, А СЛЕД ТОВА И ДА УСЕТИТЕ ЕНРГИЯТА И ЖИЗНЕНОСТТА , ВЪЗДЕЙСТИВЕТО ОТ ЕДНО БЯГСТВО ОТ ЗАБЪРЗАНОТО И МОНОТОННО ЕЖЕДНЕВИЕ
Вила Елица-цени лето 2011-150лв. от 1до 3 нощувки, от 3 до 10-120лв, повече от 10-100лв.

тел/факс- 0309/ 583 93
моб.- 0897444 570, 0886/ 304 666 Вили
www.elitza.ru

Всички оферти от хотел "Елица"

Всички оферти за Други