Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Ваканционен комплекс „ОСТРОВА” е разположен на необичаен „остров”, който правят в извивките си реките - Бели Осъм и Ръждавец, в Троянския балкан, в близост до едни от най-атрактивните планински туристически дестинации в България – град Троян, село Бели Осъм и Беклемето…
Комплексът обхваща площ от 20 дка, обграден е от неповторима панорамна гледка на планинския резерват Централен Балкан. Живописната природа, умерения мек континентален климат, свежия планински въздух, многобройните природни и културни забележителности наоколо, близко разположените зимни съоръжения и ски – писти на Беклемето дава възможност на Ваканционен Комплекс „Острова” да бъде привлекателен и предпочитан туристически обект - целогодишно!
Хотелската част е представена от апартаменти, студия, стаи и мансарди. Всички са стилно и елегантно обзаведени, а оборудването им отговаря на високия клас хотел – три звезди. Най-голямото предимство на всички стаи в комплекса е пленителната гледка към планината и гората.За настаняване на гостите са и трите еднофамилни къщи на два етажа. Всяка от къщите е с капацитет до 6 човека.
Ваканционен комплекс „ОСТРОВА” за делово настроените си гости предоставя добре оборудвана конферентна зала, с капацитет до 50 места.
На разположение на гостите е и СПА център с модерни парна баня, финландска сауна, лакониум, релакс душ, масажен кабинет и закрит басейн с отопляема вода до 32 градуса.
Ресторант „ОСТРОВА” е също стилно и класически обзаведен- с капацитет около 150 места. Предоставя и просторна лятна тераса с 60 места под сенките на големи чадъри. Отличната кухня – европейска и българска, качествените вина и най-важно перфектното обслужване изграждат високия му имидж. Екипът на комплекса с професионализъм и ентусиазъм ще организира перфектно Вашия коктейл, фирмено парти, банкет или сватбен ден. Комплекс „ОСТРОВА” е домакин на неповторими сватбени тържества, с ритуал на открито, отличен кетъринг и перфектно обслужване.
Летния бар е неразделна част от открития басейн. Това е може би най-приятното място през летния сезон, заради близостта му с открития басейн и хладината, която идва от минаващите наблизо реки. Тук може да опитате вкусни пици на пещ, разнообразни коктейли от тонизиращи алкохолни или безалкохолни напитки. Капацитетът му е около 60 места.
Доброто Ви настроение във Ваканционен комплекс „ОСТРОВА” ще се поддържа от кристално чистия басейн и от перфектната хигиена навсякъде.
Освен открития плувен басейн с полуолимпийски размери, комплекс „ОСТРОВА” предоставя на многобройните си гости използване на детски басейн, открито джакузи, многобройни шезлонзи, големи чадъри.
Прекрасните природни дадености на самия комплекс дават огромни възможности за анимация на свободното време, за разнообразни игри като футбол, баскетбол, тенис на маса, федербал, Team Building игри, колоездене, дори стрелба с пушка… За най-малките гости на комплекса е детската площадка с пързалка, люлки, клатушки, батут.
В комплекса може да разчитате и на просторен безплатен паркинг.
За различните сезони и за празниците, Комплекс „ОСТРОВА” предлага пакетни оферти и промоции, за удоволетворяване на изискванията както на организирани групи от туристи, така и на всеки един гост.
Ваканционен комплекс „ОСТРОВА” – висок клас екстериор, интериор, обзавеждане, оборудване, обслужване, възможности за безнес мероприятия, спорт, релакс и неподправено сърдечно гостоприемство!

Ваканционен комплекс „ОСТРОВА” - една съвременна визия за пълноценна почивка в прекрасния Троянски балкан!

Ваканционен Комплекс Острова
5662 с. Бели Осъм, общ. Троян
www.ostrova-bg.com
тел:.06965 23 23, 0878 90 95 95, e-mail:reservations@ostrova-bg.com, marketing@ostrova-bg.com



Оферти за почивка от Острова Ваканционен Комплекс