Регистрация
Повече опции

Planinaria.bg

Добавена от Админ на 27.04.2015

Planinaria.bg

Скъпи почитатели на планината ,

за нас е огромно удоволствие да ви представим нашите нови приятели от Планинариа.бг
"Планинария" е фирма с удостоверение за туроператор, която създава туристически продукти, курсове, инициативи и др. под., свързани с преходи и приключения в планината и природата като цяло. Това, което се стремят е да произвеждат Щастие. Принципите, от които се водят са Човечност, Уважение и Почтенност.
Предлагат много интересни планински преходи, приключения, курсове и планински колекции. Ето го и екипът на planinaria.bg:

МОМЧИЛ ЦВЕТАНОВ

Професионален планински водач с 12-годишен опит и над 400 водени групи в планините у нас и по света. Спелеолог, завършил инструктурски курс "техническо усъвършенстване" към Българската федерация по спелеология. Автор на книгата "Българските планини" и консултант на планинските карти на издателство "Домино". Презентатор на предаването "Без пътека" на "Телевизия Туризъм". Работил е за туроператорски фирми като "Булпартнерс травел" и "Александър тур". Над 6 години е организатор програми и планински водач в специализираните в планинския туризъм фирми "Бюро РАДЕЦКИ" и "Еврокомпас".

Момчил е изкачил е нееднократно групи във всяка от 39-те български планини. Има над 25 изкачвания с групи на първенеца на Олимп - връх Митикас, над 10 на считания за най-труден трекерски връх на Балканите, тронът на Зевс - връх Стефани, многократни изкачвания в Алпите, Атласките планини и др.

В "Планинария" реализира идеята "Планински колекции", в която влизат изкачванията на 39-те български планини, десетте най-високи върха на Балканите и преминаване на над 1400-километровото вододелно било на България. Стихията на Момчил са приключенските програми - експедиционни маршрути с бивакуване на диви и непознати места, екстремни маршрути и др. Може би най-атрактивното предложение създадено от Момчил е Курсът по оцеляване. Участниците се поставят за по два дни в три типа терени, характерни за българската природа. Във всеки терен те трябва да открият вода и храна, да запалят огън и да изградят адекватен съобразно опасностите подслон за пренощуване, а на следващия ден да открият пътя към цивилизацията, преодолявайки трудни терени!


ТЕОДОРА МАРКОВА

Професионален планински водач от няколко години. Запалена по катеренето и екстремните маршрути, където е натрупала голям опит. Изкачвала е редица катерачни върхове в Алпите. Участва заедно с Момчил в телевизионния проект "Без пътека". Участва в разработването на нови приключенски маршрути и специализирани курсове, свързани с тях.

Още информация можете да намерите и на сайта им: http://planinaria.bg/

Изпрати коментар


Няма намерени резултати.