Регистрация
Повече опции

1-ви юни - Ден на детето

Добавена от Админ на 27.05.2015

1-ви юни - Ден на детето

Най-очаквания празник от всяко дете - 1-ви юни тази година ще бъде отбелязан с много игри и забавление във всеки град на страната.

София - от 30-ти май до 1-ви юни Арт къща "Куклите" организира многобройни игри за децата. Цялата програма можете да намерите на сайта им
http://www.arthouse-kuklite.com/


Пловдив - Детска работилница "Букварт" ще тврои заедно с всички малчугани най-различни креативностни. Мястото е Капана "На Широкото" от 16:00 часа. На същото място от 11 часа Boom Art Color Factory ще проведе и работилничка за чорапени животни, картички с интересни изплетени елементи, плъстене на вълна и още много интересни.

Русе - Празничната програма за деня на детето започва от 18:00 часа до Вазата в Парка на младежта. Много игри, викторини, концерт и страхотно празнично настроение ще очаква всички деца и техните роители.

Етъра - В деня на детето етнографския комплекс организира различни работилници, където по интерактивен начин децата ще могат да усвоят някой от древните български занаяти - да изваят нещо от глина, да се научат как се преде и много други.


Стара Загора - Програмата за деня на детето включва от 11.00 часа - открита сцена Куклен театър, Детско утро, музикални вълшебства в операта, с участието на Трио „Реверанс“. От 10.00 часа - Антична улица „Декуманус максимус“. Концерт на вокална студия „Розов свят”, 11.00 часа в парк „Ал. Стамболийски”. „Аз детето". Още събития про време на празника можете да намерите на официалният сайт на Община Стара Загора.


Изпрати коментар


Няма намерени резултати.