Регистрация
Повече опции

Разнообразни начини за пътуване

Добавена от Админ на 28.04.2015

Разнообразни начини за пътуване

Обикновено разходката е доста приятен начин за отмора и отърсване от сивотата на делничните дни, но понякога пътуването до мястото, където искаме да се разходим ни натоварва. Ето затова открихме няколко малко по-различни начини за пътуване.
Едно наистина различно пътуване би било едно такова с балон. Високо в облаците пред вас ще се открият гледки, които едва ли ще успеете да зърнете през малкото прозорче на самолета. Пък и каква романтика - ще усетите отблизо дъжд, слунце и разбиващи се във вас облаци.
Друг интересен начин за придвижване са Японските мелодийни пътища. В нашата мила родина там където трябва да намалим скоростта или има "легнал полицай" или сами се досещаме поради липса на знаци. В Япония обаче на по-екстремните места, където задължитено трябва да се намали скоростта зазвучава музика! Със сигурност мелодията е доста ужасна, но пък какъв по добър начин да се привлече вниманието на шофьора.
Най-интересно би било пътуването с пакистански междуградски автобус! Те са много интересни дори и само на външен вид - обикновено са червени, целите са изрисувани със странни лица, цветя и най-различни приумици на шофьора, нямат прозорци и багажът се товари на покрива на автобуса. Виждали сте снимки как когато няма място за сядане, хората сядат върху багажа. Представете си колко трудно бихте се задържали там горе!

Изпрати коментар


Няма намерени резултати.