Регистрация
Повече опции

Андоновата къща в село Везенково

Добавена от Админ на 08.05.2015

Андоновата къща в село Везенково

Скъпи приятели на Планина.бг,

днес искаме да ви представим един страхотен човек и неговата къща.
За начало ще ви разжем за селото - Везенково.
Селото Везенково се намира около 17 километра от Сунгурларе и съществува от повече от 2000 години. Разположено е на южните склонове на Стара планина, а на по-малко от километър от него тече река Луда Камчия.
Точно тук, в това китно българско село намираме Андон Везенков и неговата красива къща. Къщата е запазила автентичния си типично български вид, към който по традиция е и големия двор и минаващия покрай него поток. Тук всичко се е сляло в хармония между човек и природа. Андоновата къща за гости предлага три стаи и едно апартаментче.Капацитетът на къщата е 8+3 (8+6) легла и на разположение във всички стаи има телевизия и интернет.
Извън къщата има трапезария тип "Механа" от дърво и камък. Оборудвана е с камина и пълен набор битови детайли, които позоволяват на гостите да приготвят сами вкусна храна. В големия двор има паркинг, люлка с възглавници, шезлонги; декоративна, овощна и зеленчукова градини и ливада с животни.
По време на престоя си в Андоновата къща можете да се насладите на риболов, лов, преходи с колелета и други природни активности. От тук можете да си направите разходка и до Жеравна, Котел и Сунгурларе.

Пепоръчваме ви Андоновата къща за гости заради гостоприемството, уюта, екологично чистия район и най-вече приятните чуства, с които си тръгвате от там.

Изпрати коментар


Няма намерени резултати.