Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Хотел Ротманс е разположен на тихо и комуникативно място в сърцето на най - модерния български ски - курорт - Банско, намиращ се в подножието на една от най - красивите планини в България - Пирин.

Промоция - 30лв. за двойна стая.

Предлага на своите гости топлината на семейния уют, съчетана с лукс и комфорт, най - добрата комбинация за една незабравима почивка. Той е подходящо място за Вашия отдих през всички сезони на годината. Архитектурно изпълнен в старинния дух на град Банско и богато аранжиран с естествените материали камък и дърво, се постига усещането на традиционен стил сред неповторима атмосфера.

Хотела е категория 3 звезди, разполага с лоби бар/ ресторант/ градина/ сауна/ ски гардероб. Намира се на 10 мин. от първа лифтова станция и на 3 мин. пеша от центъра. Тихата уличка и големият паркинг ще осигурят спокойствието, което ви е нужно за една наистина пълноценна почивка. Гледката към планинанта, която се откроява от стаите ще ви накара да затаите дъх. Географското разположение на града позволява задържане на снежната покривка от декември до април,
а алпийският характер на Пирин планина осигурява отлични условия за професионален и любителски ски спорт. Ски курорта разполага с 70км ски писти, всяка с различна трудност, включително 16км непрекъснато спускане, започващо от връх Тодорка(2.600м.н.в.) с край на пистата - първа станция на лифта. Банско е известен като център за планински и ски спортове с модерни ски - съоръжения и новоизграден кабинков лифт. Посещавайки града, гостите ще се докоснат до съхранената автентичност на българския фолклор, уникалните художествени и културни ценности, типични за региона.
Стаите са просторни, комфортни и уютни, всяка стая има собствен санитарен възел/ баня/ телевизор/ кабелна ТВ/мини бар/безжичен интернет/ PVC дограма/ вътрешна и външна изолация с локално парно/ ски гардероб/ собствен автобус до ски пистите. Хотела предлага 56 легла.

Хотелът предлага на своите гости уютен ресторант с камина и капацитет от 50 места. Ресторанта работи основно с гости на хотела, предлага традиционна местна кухня и европейска кухня.


Оферти за почивка от Хотел Ротманс