Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

БИО Хотел Моравско село е сгушен в полите на Рила и Пирин планини, които красивата котловина, наречена Предел, разделя. Около нас свободно пасат кончета и крави, разхождат се красиви диви животни, волно текат ручейчета и пеят птички.

Ние сме семеен хотел с увлечение към близкия до природата начин на живот. На всеки гост предлагаме топла грижа, вкусни
домашно приготвени биологично чисти х рани и напитки, които отглеждаме с любов и вдъхновение. Както и цял куп развлечения, спортни занимания, разходки или пък тихи вечери пред камината.

Онова, което вярваме, че ни прави истински уникални е съчетанието на всички необходими за съвършената почивка елементи.

Ние сме в сърцето на природата, но сме близо до Банско, Разлог и Благоевград, които са богати на нощни развлечения. Ние отглеждаме и предлагаме

богат избор от чиста, полезна, домашна био-храна за вас и цялото семейство. Тук е тихо, красиво и неповторимо спокойно за поемане на глътка свежест след градския живот. Имаме обаче и малките глезотии, без които дори и на почивка ни е трудно, например сателит и безжичен интернет.

През сезона с удоволствие правим безплатен трансфер на запалените по зимните спортове до трите писти, в непосредствена близост до нас – едната, от които ски столицата на Балканите – Банско.

През лятото имаме свободата да разхождаме малките туристи безопасно в околността или техните пораснали родители по високите върхове около нас. Минералните бани и плувни комплекси са на една ръка разстояние!

Всички празници организираме и празнуваме като цяло весело село!

Опитайте! Очакваме ви с радост!