Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Добре дошли в Пирин, в Банско и в хотел „Кралев двор”!
Името на хотел „Кралев двор” идва от едноименния връх в Пирин планина, който се намира в най-красивата част на планината – вр. Кралев двор (висок 2680 м). Наоколо са Тевно езеро, вр. Каменица и вр. Момин двор.
Модерно построената сграда разполага с 4 двойни стаи, 3 стаи с по три легла и 8 мезонета. Четири от мезонетите са с по две бани. Всички те са оборудвани с ТВ, Интернет, минибар и електронен сейф. Имат тераси с чудесен изглед към планината. На разположение на гостите са още лоби-бар, ски гардероб за собствено оборудване, сауна, паркинг. Предлагат се и различни видове релаксиращи масажи.
Местоположението ни е изключително удобно. Намираме се в сърцето на града, на тиха улица с характерна архитектура и на 5 минути от центъра на града. В близост до главната търговска улица „Пирин”. В същото време хотелът е недалеч от началната станция на кабинковия лифт. Дотам, разбира се, предлагаме транспорт за скиорите.
След четири години целогодишна работа екипът на хотел „Кралев двор” вече е със сериозен опит и може да се похвали с престижни постижения.
През 2008 година хотелът получи номинация „Зелена къща”, което удостоверява стремежа ни към устойчиво развитие на туризма. Това означава, че хотел „Кралев двор” потребява икономично водни и енергийни ресурси, предлага продукти, местно производство, изхвърля отпадъците разделно, подкрепя дейности по опазване на околната среда, представя активно местната култура и популяризира отговорното поведение сред клиентите си.
През месец май 2009 година кметът на Община Банско връчи на хотела грамота за „Най-добър семеен хотел за 2009 година”.
Хотелът има рeсторант с 40 места. В него ние ще ви предложим традиционни местни ястия, приготвени по стари семейни рецепти и поднесени с усмивка. Капама, чумлек, суджук, кървавица и много други популярни и не толкова популярни бански гозби, както и богато класическо меню. През лятото можете да се насладите на прекрасната ни градина. Безплатната WiFi връзка ще ви позволи да работите заобиколени от зеленина и цветя, с чаша любима напитка.
Екипът на хотел „Кралев двор” може да предложи активни занимания за свободното ви време – опознаване на регионалните традиции, контакти с местните хора, кратки екскурзии до близките атрактивни дестинации, пикници и още много други.
През лятото Банско се превръща в същинско културно средище с фестивалите, които се организират. Театрален фестивал в началото на юли и страхотен джаз-фестивал от 8 до 13 август.
Избирайки да отседнете в хотел „Кралев двор”, вие залагате на качественото и сърдечно посрещане и обслужване, на чистота и уют, както и на гарантирана лична сигурност и спокойствие.
Вашата съвършена почивка е целта, към която екипът на хотел „Кралев двор” изпитано вече пета година се стреми и с много работа и любов я постига. Многобройните ни редовни клиенти ни дават увереност в това.
Заповядайте и се убедете сами!



Оферти за почивка от хотел Кралев двор