Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Хотелски комплекс “АСПА ВИЛА” се намира в с. Баня – балнеоложки център, разположен в централната част на Разложката котловина, заключена между трите големи български планини – Пирин, Рила и Родопите. Отстои на 5 км от Банско – най-модерния ски курорт на Балканския полуостров, на 4 км от Разлог, на 160 км от Столицата на България и летище София.
СПА ХОТЕЛ “АСПА ВИЛА” е на 80 км от гръцката граница, а от Солун и Бяло море е на по- малко от три часа път с кола.
Природните и климатичните условия и ресурси предлагат възможности за развитието на зимен и летен , а също така и на балнеоложки туризъм.
Помещенията разполагат с мека и удобна мебел, телевизор, стерео уредба и мини бар, безплатен безжичен интернет. Модерното осветление е професионално и съобразено с цялостния интериор.
Ресторантът е със 150 места и разполага с камина, барбекю, чеверме и пещ. Просторната тераса открива прекрасна гледка към планините.Менюто на ресторанта включва вкусни европейски ястия и класически български блюда , подбрани местни специалитети и богат избор от вина – бели и червени.
Хотелът разполага с открит минерален термален басейн, който работи целогодишно с средна температура от 39 градуса както и четири самостоятелни джакузита с минерална вода, с възможност за ползване през цялата година.