Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Хотел "Слънчев цвят", к.к. Цигов чарк е отворен целогодишно и е подходящ за гости от всякаква възраст, които търсят спокойствие и уют по време на своята почивка.
Туристическият обект представлява съвременен семеен хотел и ресторант, предлагащи традиционни българска кухня, планински, еко и исторически туризъм, организиране на различни форми на туристически услуги през цялата година, а също така и воден туризъм. Хотелът е подходящ за провеждане на фирмени партита и семейни тържества.
Намира се в местността "Цигов чарк", на няколко метра от брега на язовир "Батак". Предлага леглова база от 28 места, разпределени в 4 двойни и 4 тройни стаи, както и 4 спални. Всяка от стаите има собствен санитарен възел, тераса и кабелна телевизия. Ресторантът е с 30 места и голяма тераса с гледка към язовира.
Интериорът нa ресторант „Слънчев цвят” е внимателно подбран и аранжиран, за да Ви осигури една приятна атмосфера за обяд или вечеря, за вашия празник или бизнес среща. Ние обръщаме внимание на всеки един детайл в ресторанта, за да гарантираме приятно прекараните мигове в нашият ресторант. Менюто е богато и разнообразно, изцяло подчинено на българската народна традиция. Предлагат се вкусни салати приготвени с майсторство и професионализъм, ястия от които ти идва да си оближеш пръстите и десерти характерни за българската национална кухня. Асортиментът е голям и ако сте гост на ресторанта определено няма да съжалявате. Тайната е много проста – по-хубаво от българското няма, а когато е приготвено с любов тогава е незабравимо.