Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Омръзна ли Ви стандартният лукс на големите хотели? Търсите ли нещо само за Вас и компанията? Тихо и спокойно място, където ще можете да починете и релаксирате. Да поприказвате с Приятели. Да поиграете с децата на воля сред Природата. Да се заредите отново с Дух и вдъхновение. Ако е така, Семеен Хотел Стоян е Вашето точно място. Спокойно, тихо и приятно сред красивата Природа на уникалната Родопи планина, съчетано с уюта на дома и дискретен лукс, който ще намерите при нас! Място за релакс и почивка! Подходящ както за индивидуални и романтични посещения, лични празници и събития, рождени и именни дни, така и за организирани мероприятия.
Семеен Хотел Стоян се намира в местността Цигов чарк в непосредствена близост до язовир Батак и носи името на собственика.

Хотелът предлага настаняване в 4 луксозно обзаведени стаи - 2 стаи с нормална вана и 2 студия - с джакузи за двама и с единично джакузи. Максималният капацитет е 16 човека. На първият етаж има напълно оборудвана съвременна кухня и трапезария с два самостоятелни къта за хранене.

В хотела има безплатен WiFi, кабелна телевизия, собствени санитарни възли - като в студията има джакузи, а в двойните стаи нормални вани, мини бар ,локално парно отопление, барбекю в градината на хотела, детски кът, тераси с прекрасен изглед от всички стаи към язовира, безплатен паркинг. В близост ски влек, както и незабравими разходки из околността!
Курортен Комплекс Цигов чарк е снабден с магазини за хранителни стоки и заведения за хранене. При престоят си при нас може да ловите риба в язовир Батак, да посетите пистата и ски влека през зимата, да се забавлявате и разхождате на чист въздух, или да се запознаете с туристическите забележителности наоколо.

Ако търсите спокойствие и пълен релакс - Хотел Стоян е Вашето място!


Оферти за почивка от Семеен Хотел Стоян