Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Добре дошли в хотелски комплекс "Луксор" в Ивайловград
При нас ще си починете пълноценно в уютна обстановка, далеч от шума и натовареното ежедневие. Ивайловград е малко спокойно градче в Източните Родопи, на 4 км от границата с Гърция, а хотелски комплекс “Луксор” е модерен комплекс със стилно обзаведени стаи, открит басейн и ресторант с вкусна кухня.
Намираме се в новия квартал Дружба в Ивайловград, на главния път към кв.Лъджа и вила Армира. Около нас е просторно, разгледно, има място за паркиране, в близост има хранителни магазини, кафенета, детска площадка.
Съчетайте пътуването до Ивайловград с посещение на някои от забележителностите, с които се гордее нашия южен край. Пътуването до Гърция вече е лесно, тъй като КПП Славеево – Кипринос е на 4 км от комплекс “Луксор”, а Александруполис е само на час и половина път с кола.
В хотелски компелкс “Луксор” ще намерите меню според сезона, комфортни стаи, открит басейн с детска секция, летен бар, закрит детски кът, спортен кът, конферентна зала. На рецепция може да заявите местен водач, да наемете велосипед или да получите туристическа информация за региона.
През района на Ивайловград преминава трансродопският маршрут за велосипеден и пешеходен туризъм, създаден съвеместно от “Новото тракийско злато”, “Къща за приключения” и “Байкария”. Има изградени и няколко локални екопътеки за любителите на природата. На рецепцията на хотела ще ви предоставим информация за маршрути, карти и др.