Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Ваканционни къщи Дивна 1 и Дивна 2 се намират в с. Бадевци, община Елена, област Велико Търново.
"Дивна" е съхранила духа и топлината на старата българска къща, но след реставрацията й все пак предлага удобствата, с които сме свикнали и без които не можем. Каменния зид, кирпичените тухли, стените от плет, гредите, подкованите дървени тавани - всичко това е запазено за да остане духа на предците. Уюта на дома, ласката на водата, колорита на двора, прохладата на планината остават трайно в спомените на всички, които вече са били там и се превръщат в мечта. Тази мечта ние искаме да споделим с вас.

Описание на стаите:

Ваканционна къща "Дивна 1" предлага на вниманието на своите гости, две спални с двойно легло и три спални с две единични легла; два санитарни възела, единият с вана. Шестото помещение е кухня с дневна. На разположение на гостите има:
камина; TV; DVD; видео; интерактивна телевизия; хладилник; фризер; готварска печка; микровълнова; партигрил; кафе машина; пералня; посуда. Лятно барбекю. Басейн,Джакузи.

Дивна 2 е напълно самостоятелна къща, състояща се от: една спалня с двойно легло; една спалня с две единични легла; санитарен възел; напълно оборудвана кухня; дневна с камина, TV, DVD, интерактивна телевизия (при необходимост може да се използва за спалня с 3 легла). В двора за гостите има барбекю и басейн

На 6 км. от селото е разположен язовир Йовковци, с прекрасни вазможности за риболов. На 15 км. е гр. Елена, а на 30 км. - гр. Велико Търново.