Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Ламбиеви колиби са дървени къщи изградени от цели трупи, разположени на самостоятелен хълм над селата Краище и Горно Краище в центъра на Разложката котловина на 10-15 минути от Банско и всички ски зони. Хълма се намира в подножието на Родопите и се открива невероятна гледка към Рила и Пирин а селата и град Белица остават под вас.

Технологията с която са построени къщите е широко разпространена в Северна Америка, Алпите, Лапландия и Сибир. Всяко дърво е обработено ръчно и напасвано с долното. Дебелата 25 сантиметра дървесина е един от най-добрите изолатори. Равнява се на еднометрова стена от тухли и през зимата е топло, а през лятото хладно.

Къщите са разположени така в планината до гората че вие може да се насладите на усамотението, но в същото време само след два завоя да бъдете на главния път Велинград - Банско. И лято и зима близките дестинации и забележителности са толкова много че със сигурност не може да ги обиколите за една две седмици.

Има кабелна телевизия и безжичен интернет така че си вземете лаптопа, а ако поискате ще ви дадем и кабел с които да го свържете с плазмата. Ако случайно забравите компютъра си телевизорите имат USB и може да слушате любимата си музика от ваша флашка. Всички приемущества на съвременната цивилизация са на ваше разположение, но най-вероятно няма да ви е до тях защото природата е прекрасна, а уюта на камините и изгледа предполага разговори в приятна компания.

При резервацията може да си поръчата био храни екологично чисти и отгледани от хората от селото с много труд и любов. Ще ви чакат в хладилника на къщата при пристигането.

Всяка къща има 4 спални, 2 къхни, 2 бани, 2 хола с камини и 1 ателие