Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Къщи Кузманови са разположени в полите на живописния Еленски балкан, само на 15 км. от възрожденското градче Елена. Село Мийковци е един от най-красивите и посещавани раьони в средна стара планина и тук можете да се насладите на красива природа, невероятни гледки и много възможности за спорт и туризъм.

На 2 км. от къщите се намира р. Борущица (Мийковска река) и по нея са построение барбекюта и беседки, които ви предлагат идеална възможност за излет. В селото се намира и ски писта "Мийковци", с дължина 150 метра, а ние разполагаме със ски гардероб за всички наши гости.

Къщите са с общ капацитет от 18 души, като във всяка къща могат да нощуват до 6 човека (Две спални с по две лега и 1 разтегателен диван в хола). Всяка къща е оборудвана с всичко нужно за вашата почивка - готварска печка, микровълнова, посуда и телевизор с цифрова телевизия във всяка стая. На двора има барбекю, което е предоставено за ползване за нашите гости, а желаещите могат да използват също басейн и тенис маса.

Района е екологично чист и предлага невероятни гледки към средна стара планина, има изградени еко пътеки за желаещите да се разходят сред природата. С предварителна заявка можем да организираме излет за вас и вашите приятели, а по-запалените любители на животните могат да се възползват от разходка с файтон или езда. Ние разполагаме с коне за езда от породата "Хафлингер", които са известни с добрия си нрав и това ги прави подходящи, както за деца, така и възрастни.