Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Къща "КОСТОВИ, Мийковци разполага с леглова база от 16 места.

Къща за отдих “Костови се намира в живописното балканско село Мийковци, разположено само на 12 км южно от Елена – град съхранил своя Възрожденски дух. Във селото любителите на планинския, екологичния, селския и ловния туризъм ще открият величествената и девствена природа на Стара планина, свеж въздух и три бистри реки с техните естествени скалисти плажове, които допълват всички условия за една здравословна и приятна почивка.

КЪЩА е изключително подходяща за семейни и приятелски почивки и ваканции близо до природата, далеч от суматохата и напрежението на големия град. В къщата могат да се настанят максимално 16 човека в общо 5 стаи. Предимството е разнообразието от 4 стаи, обзаведени със спалня и единично легло, както и 1 стая със две двойни легла. Всяка стая има телевизор. Гостите могат да ползват 2 общи санитарни възела на двата етажа на къщата.

На разположение на гостите в къщата има кухня. Кухнята е оборудвана за самостоятелно приготвяне на храна. Механа, барбекю и лятна кухня,БАСЕЙН допълват общия уют на къщата.В КЪЩАТА СЕ ПОЛЗВА БЕЗЖИЧЕН ИНТЕРНЕТ ! ! !