Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

" Къща Пумпалови" се намира в курортното градче Добринище - предпочитана дестинация за много туристи както през зимата, така и през лятото. Добрите условия за спорт през зимата и минералния плаж през лятото Ви дават възможност да се насладите на една невероятна почивка.
Курортния град, намиращ се в сърцето на Пирин планина предлага на своите гости отлични условия за летен и зимен туризъм. Къща Пумпалови ще предложи на своите гости незабравими моменти.Тук може да се насладите на една истинска пълноценна почивка далеч от шума на големия град.
Къщата разполага с 8 стаи. 5 спални и 3 двойни. Две от стаите разполагат с разтегателен диван, на който може да спи възрастен човек. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел, телевизор, кабелна. Отоплението е с локално парно. Повечето са с тераса, с изглед към планината. Има безжичен интернет навсякъде в къщата.

В механата гостите могат да опитат типични за региона специалитети и местни ястия. През зимата гостите ще се почувстват уютно до камината и могат да опитат нещо приготвено на жар, и да полеят мезатата с домашно приготвени вина.

Организират се и пикници. Екскурзии до забележителностите в региона:
Църквата " Св. Св.Теодор Тирон и Теодор Стратилат " в с. Добърско, която е под закрилата на ЮНЕСКО, включена в 100 - те национални обекта.
Къща Музей на Вапцаров и църквта " Св. Троица ". До Байкушевата Мура в гр. Банско
Парка за " Танцуващи мечки" в гр. Белица. .
Ковачевица, Лещен, минерални извори в Огняново.
Рилски манастир, Мелник, Роженски манастир, Рупите....
Организират се и екскурзий до Гърция - Драма, Кавала.