Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Къща за гости "Трите Камбани",с.Баня до Банско разполага с леглова база от 16 места и се намира в средата на Разложката котловина, разположена между Пирин, Рила и Родопите. Селото е на 5 км.от пистите в Банско и предлага невероятна тишина, спокойствие, уют и неповторима идилична атмосфера .„Трите камбани” е изграден в типичен възрожденски стил, следвайки архитектурната традиция на Родопската къща с умело вплетени елементи на тревненските майстори.Къщата разполага с просторен дървен чардак към вътрешния двор, от който се открива панорамна гледка към Пирин и Рила.Тук е изключително подходящо място за почивка и семейни ваканции през всички сезони на годината.
В двора има изграден навес с барбекю, пещ и масивни маси и пейки с 12-14 места,което нашите гости ползват безплатно.Къщата разполага и с трапезария с оборудвана кухня.Тя също се ползва безплатно.

Отсядайки при нас, вие ще се насладите на спокойната атмосфера на селото, многобройните извори с гореща минерална вода и кристално чистия планински въздух.
Оферти за почивка от Къща за гости "Трите Камбани"