Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Обща информация за хотела

Петзвездният Кемпински Хотел Гранд Арена Банско Ви кани да се насладите на лукс и перфектна почивка в най-добрия зимен курорт на Балканите. Опознайте историята и културата на Банско и се възползвайте от множеството възможности за туризъм, които предлага Пирин планина.

Намиращ се в сърцето на планинския курорт, Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е в непосредствена близост до начална станция на ски лифта, както и на кратка разходка от центъра и стария град. Луксозният хотел разполага с просторни апартаменти и стаи в алпийски стил, отличения с награди Залез Спа и Уелнес Център, както и голямо разнообразие от зали, барове и ресторанти с изключителна гледка към Пирин планина.

Настаняване

Хотелът предлага общо 156 стаи и апартаменти за настаняване.
Всички стаи са проектирани в алпийски стил – съчетание от светли цветове и дърво, създаващи уютна и топла атмосфера. Стаите разполагат със самостоятелен балкон, просторна баня с отделни душ-кабина и вана, индивидуален контрол на климатика, кабелна телевизия, минибар, безплатен безжичен интернет, бюро, сейф.

Екзекютив стаите имат директен достъп до Залез СПА & Уелнес център.

Всички апартаменти разполагат с обособен кът за почивка, DVD плейър и безплатно кафе и чай от мини бара. Собствена сауна и джакузи в Алпийските апартаменти.

Ресторанти и барове

Отдайте се на едно незабравимо кулинарно изживяване – насладете се на богата закуска, вкусни тематични бюфети в ресторант Галерия и средиземноморски деликатеси в изискания ресторант Коме Прима.

Всеки заслужава малка, сладка пауза – поглезете се с чаша горещо, ароматно кафе или чай, с парче изкушаващ сладкиш в Лоби Бара или се насладете на свежия вкус на летните ни коктейли на Ла Веранда Бар & Лаундж: тераса под открито небе със спираща дъха гледка към Пирин планина.

Опитайте традиционна японска кухня в Суши Бар и Тепаняки Грил и разгорещете студените зимни нощи със страхотни музикални изпълнения на живо в Sing Sing пиано бар (отворени през зимния сезон).

Конферентни услуги

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско предлага изключителни конферентни услуги, както и първокласно настаняване и обслужване. За корпоративни мероприятия хотелът разполага с четири конферентни зали с дневна светлина с капацитет от 12 до 180 човека. На Ваше разположение ще бъде професионален консиерж, който ще организира Вашите семинари, конференции и събития.


Уелнес и спорт

Залез Спа & Уелнес Център: Специално подбрани СПА ритуали, ще Ви потопят в света на СПА магията и ще събудят сетивата Ви. Центърът предлага голямо разнообразие от традиционни и екзотични масажи, както и процедури за Вашата кожа и тяло. Залез Спа & Уелнес Център е също така единствения в България, предлагащ продукти на Ligne St Barth. Изключително модерният СПА център разполага с вътрешен и външни басейни, открито и закрито джакузи, открит тенис корт, 2 вида парни бани- Хамам и Арома парна баня, 2 вида сауни-Финландска и Био сауна, фитнес център, солариум и уникална снежна стая.
Тенис на маса, дартс, билярд и Детски клуб също са на разположение на гостите на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско.

Хотелски услуги

Коли под наем, Превоз до и от летището /може да бъде осъществен с лимузина/
Трансфери до и от хотела
Паркинг / Гараж
Пране / Химическо чистене
Детски клуб, Детегледачка на повикване
Бутик, Бижутерски магазин
Безжичен интернет

Специални характеристики

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е единственият в България член на The Leading Hotels of the World и Kiwi Collection. Сред последните постижения на хотела са наградите за Водещ Български СПА курорт за 2007, 2008, 2009 и 2012 г. и SPAFinder Reader Choice Award за 2010 и 2011 г.

Не пропускайте уникалното преживяване Алфа Сфера сесия в Залез СПА & Уелнес център.

Кемпински Хотел Гранд Арена е единственият хотел в Банско, предоставящ ВИП ски карти за лифта, които позволяват на гостите на хотела да ползват съоръженията без да се редят на опашки.

Суши Бар и Тепаняки грил – единствената Тепаняки маса в България