Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Двете къщи в планината“ са разположени в село Бели Осъм като започват да работят към средата на 2011 г. В комплекса има две къщи - Каса Де Кармен и Каса Де Мария. Всяка от тях е с площ 170 кв.м. и е на два етажа. Екстрите които се предлагат в тях включват:

- Телевизор

- Сешоар

- Напълно оборудвана кухня.

В комплекса се предлага и барбекю, което е с площ 40 кв.м. и е между къщите. За активните гости има възможност за разнообразни дейности. "Двете къщи в планината" се намират до две реки - р.Бели Осъм и р.Ръждевец - подходящи за риболовците "Мухари", за всички други любителите на риболова остава яз.Сопот на 35км., ако желаят да си уловят вечерята. В района е една от най-живописните еко-пътеки "Козя Стена", която ще ви отведе в един прекрасен резерват, тя е една от многото еко пътеки. За кросовите мотористи и велосипедисти също има доста места, на които биха могли да се зарадват. Всеки един от гостите ни, който може да управлява АТВ, ще има възможност да наеме такова. Топлите минерални басейни са на по-малко от 5 км от нас и предлагат незабравимо удоволствие полезно за вашето здраве. Те са открити целогодишно и са си задължително преживяване.

За любителите на зимните спортове, Беклемето предлага своите писти, снабдени със ски влег и машини за изкуствен сняг, както и удоволствието да покарате моторна ски шейна. На 4км в с.Балканец се намира конна база, за всички любители на разходките и преходи с коне, освен това може да се организират състезания по пейнтбол ако сте решили да се по изцапате. И накрая, но не на последно място за жените, на които им липсват моловете (защото и това е спорт, и то изморяващ, според мъжете), Троян им предлага дълга улица с малки магазинчета, заредени дори по-добре от големите центрове.


Оферти за почивка от Двете къщи в планината