Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Повече снимки и информация може да получите на сайта ни www.vila-katerina.com

Вилата се наема само цялата. Цената е 399лв Минимален брой нощувки 2

Вилата разполага с 6 спални и 6 бани, което позволява капацитет от общо 18 легла. Големият хол и механата разполагат с по една камина и телевизор, които създават уют и настроение. Холът има достъп до голяма тераса, от която се открива красива гледка към планината. Механата разполагаща също с озвучаване и голяма маса, е много подходяща за празненства и събирания. Удобната кухня Ви дава възможност да приготвите Вашите специалитети и да ги споделите с любимите си хора. Разтегателният диван в хола дава възможност, на 2-ма допълнителни гости да се насладят на почивката, докато пренощуват пред създаващата уют камина. Вила Катерина е перфекното място за вашата незабравима почивка в планината.

Вила Катерина се намира в планинското селище Юндола, разположено между Рила и западните Родопи. Заобиколена e от стари гори, слънчеви поляни, сенчести кътове, живописни пейзажи, гъсти иглолистни гори, сред чист планински въздух - перфектното място за почивка.
Топлите сезони:
През лятото гостите на вилата могат да се насладят на природата, правейки пикник, леки разходки или походи. При запитване от групи се организира и йога в гората. Също така се предлага и планинско колоездене, с леки и тежки участъци, а само на няколко километра от вилата се намира конна база, за любителите на този спорт. Ако пък предпочитате да си почивате, може просто да запалите барбекюто и да се наслаждавате на гледката от голямата тераса на вилата. Все пак, в планината е най-вкусно.
Студените сезони:
През зимата можете да карате ски и сноуборд. В близост до вилата се намират три ски писти за начинаещи и напреднали: Юндола, Старина, Куртово. Дори и да не носите със себе си екипировка, всяка писта разполага със ски гардероб.
Здраве:
На Юндола има висока биологичноактивна ултравиолетова радиация и йонизация. Климатотерапевтите препоръчват курорта за лечение на хипертонична болест (високо кръвно налягане), начална атеросклероза, лека форма на диабет, затлъстяване, хронични кожни и алергични заболявания, нервна и физическа преумора, заболявания на дихателната система и лошо настроение.

Цената подлежи на коментар в зависимост от периода на наемане.