Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация


Ако искате сами да подготвите и празнувате своя празник,ако търсите спокойно и уютно място, където да отседнете, ако търсите селската идилия ,тишина и място за пълноценна почивка, заповядайте в „ Бисерната къща” в село Горно Церовене, само на 10 км. от гр.Монтана и на 100 км. от гр.София. Къщата е на два етажа с автентичен интериор навявящ носталгия към старинни ценности, бит и култура. На първия етаж на гостите се предоставят за ползване механа с камина и напълно оборудван кухненски бокс, баня с тоалетна. На втория етаж се предоставя – стая със спалня, две стаи с две единични и едно двойно легло, и баня с тоалетна. На двора : външен кът с барбекю и селска пещ, където всеки желаещ може да осъществи кулинарните си фантазии.
За да се чувстват гостите необезпокоявани, къщата се предлага напълно самостоятелно. Подходяща дестинация е както за цяло семейство, така и за приятелски компании.
В близост се намират Лопушанския, Чипровския и Клисурския манастир както и феномена Белоградчишките скали,а за любителите на риболова язовир “Огостa” и “Балова шума”. Очакваме Ви!!!

Нощувката за цялата къща според сезона е 120/150лв., а за празниците по договаряне. При резервация - предварително заплащане 50% от цената по банков път.

За контакти тел. 0889 679458, 0887 481635 – Бисерната къща и на e-mail: bisernata_kyshta@abv.bg, http://bisernatakyshta.alle.bg



Оферти за почивка от Бисерната къща