Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

ЦЕНИ:
до 27.12.2010 и от 03.01 до 25.03.2011:
едностаен - 60 лв
двустаен - 85 лв
Цената включва наем на апартамент на вечер с оборудването и първоначално зареждане със спално бельо и хавлии.

Апартаментите се намират в новопостроена жилищна сграда на около 100 м. от централната търговска улица на Чепеларе и на 1,5 км от долната станция на лифта на Мечи чал. В близост има магазини за хранителни стоки и заведения за хранене. Удобен вариант за настаняване на скиори през зимата и за почивка през лятото - пешеходни разходки в планината и излети до близки природни и туристически забележителности.

6 нови едностайни, уютно обзаведени апартаменти, състоящи се от спалня, дневна с кухненски блок и баня ( тоалетна, душ кабина), подходящи за настаняване на 4 човека. Кухненския кът разполага с хладилник, вградена фурна и котлони, кухненска посуда – чинии, прибори, прибори за готвене.

1 двустаен уютно обзаведен апартамент , състоящ се от 2 спални, дневна ( разтегателен диван) с кухненски блок и баня( тоалетна, душ кабина), подходящ за настаняване на 5 човека. Кухненския кът разполага с хладилник, вградена фурна и котлони, микровълнова печка, кафе машина, тостер, кухненска посуда – чинии, прибори, прибори за готвене.
Предлагат се със заредено спално бельо ( чаршафи и завивки) и хавлиени кърпи.