Регистрация
Повече опции

Културно-музикален фестивал WakeЪп! България

Добавена от Админ на 08.06.2015

Културно-музикален фестивал WakeЪп! България

За пета поредна година ще се проведе културно-музикалния фестивал WakeЪп! България. От 3-ти до 5-ти юли в местността до манастира „Св. Св. Козма и Дамян” край град Куклен ще се обединят българските традиции и новаторството.
Участие във фестивала ще вземат над 15 гурпи, от които Карандила Джуниър и „Тъпани и гайди”. Програмата е разделена на 4 тематични партита - етно фюжън, хип – хоп, реге и транс с участието на специални гости от Македония и Сърбия. Културната част на фестивала ще включва арт базар, шатра за лекции, в които ще се обсъждат многото аспекти на алтернативния начин на живот, представени от хора, споделящи личния си опит. През деня всички посетители ще имат възможността да се включат в различни кино и театър програми, спортни занимания, йога и интересни работилници. Основна тема ще бъдат българските традиции, които ще бъдат представени от нестинари, традиционни занаяти и кукерски ансамбъл.
Освен всичко това, специално внимание ще бъде отделено на децата с горски цирк и конна езда, а за спокойствиeто на възрастните ще има читалня и хамачена градина.

Предварителната продажба на билетите е до 28 юни в мрежата на Ticket Logic и „На тъмно”. Цената на билетите е 30 лева.
Още събитието ето тук: http://wakeup-bg.com/

Изпрати коментар


Няма намерени резултати.