Регистрация
Повече опции

Хитри начини за опаковане на багаж

Добавена от Админ на 20.04.2015

Хитри начини за опаковане на багаж

Почивката е много приятно нещо, но преди да започне се налага досадното опаковане на багажа. Ето няколко начина да спестим време и място:

1. За да спестиш място, навивай дрехите на руло, преди да ги поставиш в куфара. Така ще спестиш място и дрехите няма да се намачкат.

2. Ако искаш да вземеш със себе си малко количество лосион или някаква друга козметика, просто използвай стари кутийки от контактни лещи.

3. Забравил си накрайника на зарядното на телефона! Не се притеснявай - огледай телевизора в стаята, със сигурност има USB изход или просто помоли на рецепцията за тяхното!

4. Увий гърлата на всички козметични продукти, които има вероятност да се разлеят с прозрачно фолио, и чак тогава завий здраво капачките им. Все пак не би ви било приятно да изцапаш всичкия си багаж и да няма какво да облечеш по време на така жадуваната почивка.

5. За да запазиш ризата си чиста и неизмачкана, навий колана си на руло и го постави в яката й.

6. Използвай стари картички, за да навиеш около тях кабелите на всички зарядни, за да не се оплетат.

7. Изпрати в е-мейл до себе си сканирани копия на паспорта, личната карта и резервациите и така ще имаш резервни копия в случай, че нещо се случи с оригиналите.

8. Ръкавицата за фурна превърни в опаковка за пресата за коса! Така, няма да има защо да се притесняваш, ако ти се наложи да я прибереш топла.

9.Шапките за баня използвай като калъф за обувки. Разбира се и найлонова торбичка би имала същия ефект.

10. Ако искаш да пренесеш няколко чифта обеци, просто ги закопчай на каишката на часовника и така шанса да изгубиш някоя е много по-малък.


Изпрати коментар


Няма намерени резултати.