Регистрация
Повече опции

"По билото на планината"

Добавена от Админ на 01.10.2015

"По билото на планината"

Хижа "Козя стена" се намира в Средна Стара планина на 1560м. надморска височина. Тя представлява масивна триетажна сграда с капацитет 100 места.Освен това хижата е пункт от европейски маршрут Е3(Ком-Емине).
Eкипът на "Козя стена" заедно с "Аз чета",Обществотона писателите-Варна,издателствата "Жанет 45","Вакон" и др. организар конкурс за къс разказ на тема "По билото на планината".Условията на конкурса са, че всеки(независимо от възрастта) може да е бил публикуван , но не трябва да е награждаван.Краен срок за изпращане на творбите е 30 ноември. Резултатите ща бъдат обявени на 21 декември.
Първа награда: 3 пътешествени книги,предоставени от peika.bg и издателствата"Жанет 45" и "Вакон". Освен това победителя получава литературно менторство от писател член на Обществото на писателине Варна.
Втора награда:3 пътешествени книги,предоставени от peika.bg и издателствата"Жанет 45" и "Вакон" и посещение с лодка за двама в пещера "Водопода"(Крушуна) от "Излез навън"
Трета награда:3 пътешествени книги,предоставени от peika.bg и издателствата"Жанет 45" и "Вакон" заедно с 2 нощувки за двама на хижа "Козя стена".

Изпрати коментар


Няма намерени резултати.