Регистрация
Повече опции

Поредица от концерти преди празника на Старата столица

Добавена от Админ на 17.03.2015

Поредица от концерти преди празника на Старата столица

На 18 март от 18,00 часа концерт ще изнесат възпитаниците на музикалната школа към Младежкия дом. Те ще свирят в зала 30. По същото време е празничният концерт на ученици от СОУ „Ем. Станев“. Те обаче ще излязат на сцената на голяма зала на Община Велико Търново.

На 19 март от 18:00 ч. пролетен концерт организират учениците по флейта от класа на Жана Шимидова от музикалната школа към Младежкия дом, в зала 30. Същата вечер в 18:30 ч. в салона на читалище "Искра" празничен концерт ще изнесат смесен хор "Кантилена" при читалището и смесен хор „Панайот Пипков“ при НЧ „Наука-1870“ (гр.Ловеч). По същото време (18:30 ч.), но в голямата зала на Община Велико Търново ще се изяви дамски хор „Търновград“. От 19:00 ч. на 19 март в Двореца на културта и спорта "В. Левски" своите почитатели ще зарадва Руслан Мъйнов. Той ще излезе на сцената заедно с Русенската филхармония в концерта „Руски песни с Руслан Мъйнов".

На 20 март от 11:00 ч. тържествен концерт в МДТ "К. Кисимов" ще изнесат възпитаници на Професионалната гимназия по туризъм "Д-р Васил Берон". Поводът е 50-та годишнина на учебното заведение. Вечерта ще има два концерта. Единият „Ние обичаме нашия град“ ще започне от 17:30 ч. в МДТ "К. Кисимов". Вторият е с начало 18:00 ч. в зала 30 на Младежкия дом, където ще се изявят възпитаниците по китара с преподавател Николай Минев и синтезатор с преподавател Станимир Демирев от музикална школа към Младежкия дом.

В навечерието на празника във Велико Търново ще гостува Теодосий Спасов. Той ще изнесе концерт на 21 март от 19:00 ч. в ДКС "В. Левски". Големият музикант ще свири заедно с Биг Бенда при Община Велико Търново. Концертът "Омайни звуци“ е с безплатен вход. Пропускането ще се осъществява с покани, които могат да се вземат от Туристическия информационен център или касата на ДКС.

Изпрати коментар


Няма намерени резултати.