Регистрация
Повече опции

Забавление през предстоящите три почивни дни

Добавена от Админ на 27.04.2015

Забавление през предстоящите три почивни дни

Ето, че сме в началото на поредната кратка седмица. Този месец се събраха доста почивни дни покрай Великденските празници, а сега ни предстои и един дълъг уикенд - първи, втори и трети май. Натовареното ни ежедневие не винаги ни позволява да планираме предварително забавление за почивните дни, затова ние събрахме за вас една малка колекция от идеи.

1. Разходка в парка - с деца или без разходката в парка е доста разтоварваща. Вие избирате дали да е някоя слънчева пейка на припек или някоя сенчеста полянка.

2. Ако пък имате нужда от повече движение и адреналин, грабнете колелетата и си намерете някой интересен маршрут. В интернет е пълно с блогове на запалени колоездачи, които разказват на дълго и на широко за различните варианти.

3. Друг вариант за отмора сред природата е избора на някоя екопътека. Обиконовено пътеките са приятни и ненатоварващи, предразполагат за приятна почивка сред природата.

4. Намерете най-близката зоологическа градина. Почти във всички големи областни градове има зоологическа градина. Не се знае в какво състояние е, но със сигурност ще видите различни животинки, ще се разнообразите и ще си направите снимки.

5. Ако не искате да се отдалечавате от дома си спомнете си добре забравената игра на федербал или някоя друга забавна игра.

6. Разгледайте календара със събития на вашия град. Винаги има някоя изложба, събор или друго културно мероприятие. Дори и да не са точно по вкуса ви, просто опитайте, никога не се знае какво точно ще се случи и как ще се изненадате приятно.

Има още милиони идеи за забавление през почивните дни. Вие изберете как да ги запълните, но задължително изберете най-приятния начин за отмора и разнообразяване на сивото ежедневие.

Изпрати коментар


Няма намерени резултати.