Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Хотел Централ се намира до самия център на град Елена. Хотелът е проектиран така, че да бъде максимално удобен за своите гости. Разполага с двадесет и четири места, разположени на два етажа.

Още от входа разбирате, че всичко тук е направено а вас и вашия комфорт. Стаите са уютни, обзаведени с по две легла или спалня. Хотелът разполага с двойни стая, стаи с три места, апартамент и фамилна стая за четирима. Във всяка стая има телевизор с кабелна телевизия. Апартаментите разполагат с хол с телевизор и мини-бар.

На партера с много стил и вкус е обзаведен хол с камина, където можете да се усамотите с компания или най-близкия си човек на чаша питие.

В кафе-бара на първия етаж ще намерите ободряващо кафе и безалкохолни напитки, маркови питиета и винаги усмихнат персонал на разположение на своите гости.

В двора на хотела е аранжирана лятна градина с много зеленина, където и в най-големия пек се чувства хлад и е приятно да се освежите с нещо студено. В градината предвидливо е оборудван детски кът с пързалки, катерушки, пясъчник и люлки.
В приземния етаж на хотела можете да ползвате напълно оборудвана Фитнес зала, както и сауна. Само на своите гости хотел Централ предлага да релаксирате, като си поръчате професионален масаж. Ще се почувствате наистина обновени и пълни с енергия.

През летните месеци в двора на хотела работи басейн, който въпреки, че се намира до центъра на града е изолиран, поддържан винаги чист и приятно аранжиран, така че в часовете на отмора да можете наистина да отпочинете във водата и под слънчевите лъчи.

Еленският балкан предлага отлични условия за почивка през всички сезони. Заповядайте и се убедете сами.