Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

ХАДЖИ ИВАНЧОВА КЪЩА

Къщата се намира в непосредствена близост до центъра на гр. Копривщица на ул. Дончо Ватах Войвода N 37, на 100м. от пл. "20-ти април". Предлага 26 легла, разположени в 11 стаи, всяка от които е запазила автентичния възрождански стил. Всички помещения са със собствен санитарен възел, мини бар и кабелна телевизия.

Етаж 1-ви.

Стая № 1 – Спалня с възможност за допълнително легло. Запазени са вградените дървени долапи. Разполага със собствен санитарен възел. На разположение на гостите са мини бар и кабелна телевизия.
Стая № 2 – Спалня със запазено декоративно огнище, което допринася за допълнителния уют на стаята. Разполага със собствен санитарен възел и вана. На разположение на гостите са мини бар и кабелна телевизия.
Стая № 3 – Спалня. Кокетна и уютна, стаята е в запазен типичен автентичен Възрожденски стил (малки прозорци). Намира се на първия етаж на къщата. Стаята е със собствен санитарен възел. На разположение на гостите са мини бар и кабелна телевизия.
Стая № 4 – Стаята е в приятен лилав цвят с дискретни златни орнаменти. На разположение на гостите са мини бар и кабелна телевизия. Стаята е със собствен санитарен възел

Етаж 2-ри:

Стая № 5 – Стаята е изключително просторна и светла, с уникален изрисуван таван, запазен от построяването на къщата и реставриран през 1978 г. Стаята разполага със собствен санитарен възел. На разположение на гостите са мини бар и кабелна телевизия. Стаята разполага с възможност за допълнително легло.
Стая № 6 – Запазеното декоративно огнище допринася за допълнителния уют на
стаята. Разполага с две легла и възможност за допълнително легло. На разположение на гостите са мини бар и кабелна телевизия. Стаята е със собствен санитарен възел.

Стая № 7 - Стаята е в приятен син цвят типичен за къщите през възраждането.
Наивистичните рисунки по стените са направени от самоук местен художник през 1978 г. На разположение на гостите са мини бар и кабелна телевизия. Стаята е със собствен санитарен възел.

Стая № 8 – Стаята е бяла и светла с елегантни сини орнаменти, нарисувани по
стените и придаващи уют. Запазен е автентичния дърворезбован таван. Разполага с две отделни легла. На разположение на гостите са мини бар и кабелна телевизия. Стаята е със собствен санитарен възел.

Стаи № 9 и № 10 и се намират в пристроена малка къщичка в двора. На разположение на гостите са мини бар и кабелна телевизия. Стаите са със собствен санитарен възел.

Стая № 11 се намира в самостоятелна малка къщичка в двора на ''Хаджи Иванчова къща'' и е със запазен автентичен Възрожденски стил. Разполага с две легла и възможност за допълнително легло. На разположение на гостите са мини бар и кабелна телевизия. Стаята е със собствен санитарен възел.

На разположение на гостите на къщата са също така и:

 Битова механа – 20-25 човека. Механата работи по предварителна заявка и предлага печене на агне, прасенца, и др.
 Салон
 Паркинг за 4 коли в двора на къщата
 Градина
 Предверие
 Планински велосипеди
 Барбекю
 Wi-Fi-безплатен безжичен Интернет
Приемаме плащане с кредитни/дебитни карти на рецепция!

ЗА НАС ЩЕ БЪДЕ ЧЕСТ И УДОВОЛСТВИЕ ДА БЪДЕТЕ НАШИ ГОСТИ!


ОЧAКВАМЕ ВИ!