Регистрация
Повече опции

Оферта от

Направи запитване Информация за обекта

ТРЯВНА център: НОЩУВКИ  за КОЛЕДА!


ТРЯВНА център: НОЩУВКИ за КОЛЕДА!


Нощувки за КОЛЕДА само за 15 лева на човек в Самостоятелни стаи 2* в Хаджи Минчовата къща. Празничната нощ с вкусна храна и жива музика по заявка и по ваш избор, с доплащане за куверт - 35 лева! Кухня, хладилници, климатици, TVкабел, гардероб, картини, кърпи за баня, сапуни, WC, пералня, ютия, сешоар, безплатен Wi-Fi Ethernet, двор, барбекю,осигурен паркинг, ... Можете да наемете стая, цялата къща или апартамент с 9 места, за 3 семейства, на самостоятелен етаж. Стайте със спални и единични легла.
За деца: до 2 години- безплатно; до 8 години-10 лева на самостоятелно легло.
Скъпи приятели,
Комбинирайте част от своя ОТПУСК с официалните почивни дни и ще постигнете една дълга 9-дневна ваканция, за да посрещнете КОЛЕДА и НОВАТА 2017 ГОДИНА в много уют и стил, с настроение и уникални кулинарни предложения!
Меню за НОВОГОДИШНИЯ КУВЕРТ: Стартер; Салата; Студено предястие; Топло предястие; Основно ястие; Десерт; Плодове (300 гр.); Баница с късмети (100 гр.); Ракия Бургас 63 (50 ml) или Уиски Балантайнс (50 ml); Чаша бяло или червено наливно вино (200 ml); Бутилка минерална вода (330 ml), Бутилка продукт на Кока Кола (250 ml) или Сок Капи (250 ml); Шампанско; Пакет с Вегетариански куверт е намален с 35,00 лв., а има и достатъчно вегетариански кулинарни предложения, които ще могат да бъдат поръчани на място. В Празничната Новогодишна нощ всеки има право на избор!/Възможен е пакет за деца без включване на Новогодишен куверт, но без осигурено място/.
Разгледайте почивните дни. Помислете и комбинирайте делничните с празничните дни и добавете само няколко от вашата отпуска и ще получите една дълга почивка за Новата 2017 година. Настаняване - по всяко време на денонощието: 365 дни в годината. Отлично обслужване на добри цени! До къщата 300 метра пързалка /шейните безплатно/. Еко-пътеки… Работим и с групи. В близост до къщата закусвалня, денонощен магазин и топли закуски произведени на място. От домашните любимци на територията на къщата са разрешени единствено кучета-водачи.
Трявна е сгушена в полите на централна Стара планина. Зимата е със сняг, който радва туристите в града но пътищата винаги са проходими, защото няма снегонавяване. Климатът е мек а безветрието е типично за Тревненската долина. До Трявна се стига през: Велико Търново, Габрово или Вонеща вода /Хаин Боаз/ ...едно незабравимо изживяване на перфектно място за отдих и почивка! Вечери далеч от ежедневието! ВСИЧКО Е ВАЖНО! ....спокойна атмосфера с персонал, който предлага на гостите си дискретност, лично отношение и грижа!
Къщата е в централната част на гара но в близост до: Гора, ЖП гара и Автогара Трявна, механи, търговска улица, най-големия супермаркет, места за хранене, Архитектурно историческия комплекс и улицата на занаятите с емблематичната ЧАСОВНИКОВА КУЛА, дюкяните и музеите. Нашите гости имат възможността бързо и лесно да разгледат всички културни и исторически забележителности в Трявна и околността - църкви, археологически и исторически паметници. Празнувай НОВА ГОДИНА в приказна ТРЯВНА с отпуснато сърце. Избери Ваканция с НОЩУВКИ в Хаджи МИНЧОВАТА къща, на спокойна улица, на 7 минути пешеходно разстояние до ТОП- центъра на града!
Разстояния: Варна - 260 км; София - 220 км; Бургас – 200; Пловдив – 160; Русе – 150.
За удобство на нашите гости, които пристигат с влак или автобус, осигуряваме безплатно посрещане и трансфер с автомобили на Хаджи МИНЧОВАТА къща. По предварителна заявка приготвяме печено на пещ агънце или прасенце. Изживейте една невероятна Коледа на СУПЕР ЦЕНА! Само посочете Вашите изисквания...и всички са доволни! Нашите Гости остават наши приятели!
Резервирайте сега!
Лесно е: +359 888 79 19 19
Повече за нас вижте в сайта ни: http://www.scraft.net/villa/
Чувствайте се Важни гости на Хаджи МИНЧОВАТА къща в ТРЯВНА!®

Всички оферти от Хаджи МИНЧОВАТА къща

Всички оферти за Коледа