Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Семеен хотел и механа Странноприемница – традиция и лукс в подножието на Балкана.

Добре дошли в хотел и механа Странноприемница!
Тук ще откриете умело съчетание от стара българска архитектура и дискретен лукс, разположени сред живописната природа на Троянския балкан.

Сградата на хотела е издържана в традиционен български стил с естествен камък и дървени орнаменти, с изглед към просторна градина и открит басейн. Както във фасадата и градината, така и в интериора на стаите се стараем да обръщаме внимание и на най-дребните детайли.

За Вашия престой и почивка предлагаме стаи с модерен интериор и балкон с живописна гледка към градината и Балкана.
Механа Странноприемница, със своето историческо обзавеждане и автентично каменно огнище, ще Ви върне назад в старите времена.

Тук ще се погрижим за Вас, залагайки най-вече на тишината и спокойствието в хотелската част. В горещите летни дни ще имате възможност да отпочинете край прохладния басейн, а през зимата ще можете да релаксирате в сауната на хотела. През свободното време можете да се разходите до околностите пеша или с колело /хотелът предлага колелета под наем/.

Семеен хотел Странноприемница се намира в село Орешак, на 2 минути път с автомобил от Троянския манастир. Град Троян се намира на 8 км., а град Ловеч на около 40 км.

Заповядайте при нас и опитайте от чара на занаятчийския Орешак!