Регистрация
Повече опции

Допълнителна информация

Притаен в горите на Еленския Балкан, само на 40 км. от Велико Търново, но сякаш откъснат от шума и забързания живот на останалата част от съвременния свят, ви очаква старопланинският рай на град Елена.
Къща „Чукани“ се намира на 2 км. от центъра на гр.Елена, на около 4км. от язовир „Йовковци“, на около 10км. от конната база и на около 25км. от ски писта. Разполага с десет стаи, разположени на три етажа. Изложението е изцяло южно. Къщата е напълно реновирана и обновена с новоизградени сауна, парна баня и релакс:
I ет. – 2 двойни стаи
II ет. спомагателно тяло – 2 двойни стаи и 1 тройна стая тип студио
II ет. основно тяло – 1 двойна стая, 1 тройна стая, 1 тройна стая тип студио и 1 апартамент със спалня, диван и баня с вана.
III ет. – 1 двойна стая
За Вашата любима компания, бихте могли да ползвате цялата къща на цена от 500лв. или етаж от нея съответно: етаж 1- 80лв., етаж 2 спомагателно тяло - 140лв., етаж 2 основно тяло - 240лв., етаж 3- 40лв.
Общата леглова база е двадесет и девет човека. Всяка стая е с баня и тоалетна, телевизор, кабелна телевизия и интернет. Можете да ползвате напълно оборудвана кухня и механа, а през зимните месеци ние ще ви осигуряваме топлина, като поддържаме парното вместо вас. За Вашето свободно време, отмора и релакс, предлагаме сауна и парна баня. :)
Къщата разполага с двор, покрит летен кът с маси и пейки, барбекю и детски кът.